Fri Gör Ande Dans

– att följa livets flöde!

Gavs ut våren -06 och finns att köpa i butiken på Vattumannens bokhandel, Drottninggatan 83, i Stockholm. Kan beställas på recito.se under

Den går även att beställa genom mig. 072-3263695.

Om "Fri Gör Ande Dans – att följa livets flöde"

"Denna bok är unik i sitt slag så till vida att Karin inte bara väver samman sina kunskaper. Hon väver samman en sällsam väv av många olika kunskaper. Hon står rakryggat fram med allt det hon kan och detta kan bara vidarebefordra mod och insikt till den som läser boken. Hela boken vilar i en anda av att allt är upplevt och genomlevt, vilket ger den en äkthet som åtminstone jag, sällan läst. Den människan som kommit ur sitt spår, bränt ut sig eller på annat sätt förlorat sin papperslapp i livet har nu en bok att sätta i sina händer istället."

Anna-Lena Smith
Expressive Art Therapist

 

"Denna bok behövs verkligen för det sjukskrivna och utbrända Sverige. Här finns livsglädje och klok filosofi. Läsaren kan känna sig trygg när före detta dagisfröken Karin Swanström tar dig i hand och leder dig in i dansens magi. Följ med på en resa i ditt inre, lär dig utforska kropp och själ, och upptäck livslusten som kommer när man släpper loss och städar ur skräpet. Karin gör det enkelt, det här är inget krångligt, det är det mest naturliga sättet att bli vän med sin kropp och därmed även känslor och tankar. Här finns alla övningar du behöver för att komma in i och fördjupa dig i frigörande dans."

Eva Dillner
DIVINE DESIGN
författare, kursledare och terapeut

www.divinedesign.nu

 

 

 

 

 

 

Fri-gör-ande-dans_bok_1

 

karinswanstrom@hotmail.com