Reiki kan även ges till djur

Reikimaster – Reikihealing

– helande överföring av livsenergi genom händer

Reiki

Reiki är en healingform (helande överföring av livsenergi genom händer) som härstammar från Japan. Behandlingar med reiki stärker kroppens energiförråd, är lugnande och verkar på allt organiskt levande, från växter till djur och människor. Den anses också smärtlindrande samt emotionellt välgörande.

Rei kan översättas "högre intelligens som styr och skapar Universum"

Ki kan översättas "en metafysisk energi som ger liv åt alla levande ting"

Eller helt enkelt REIKI = Andligt styrd livsenergi

Den som ger behandlingar ger inte av sin eget energiförråd utan verkar endast som en ren kanal genom sina händer.

Jag fick min reikimaster 2000, genom min lärare Matthew Sword som har gett ut boken "Reiki & Karuna, för alla som är nyfikna på healing". Min väg med Reiki har varit en extra skjuts i livet och en trygghet att alltid ha "verktygslådan" eller "apoteket" med sig i sina händer. Jag använder det i min vardag, antingen det är min egen kropp som behöver en dos eller något barn, djur eller annan medmänniska. Reikikunskapen och dess healingflöde ges från en initierad mästare om man själv vill bli Reikiutövare. Jag har initierat i alla tre graderna, som var och en innehåller olika symboler och grader av healingförmåga. Det som är så skönt med att ge Reiki är att man får en dos själv var gång man behandlar, delad glädje är dubbel glädje!!

Reiki kan ges även till våra kära husdjur när de har ont, de visar tydligt om de vill ta emot annars reser de sig och går. Katter är i och för sig själva naturliga healers och lägger sig ofta intill oss där vi har ont.

Kontakta mig gärna om du är nyfiken på reiki och vill prova på en behandling.

 

Reiki-behandling-reikihealing

 

 

Reikihealing – Livsenergi – Reikimaster, inspirerad av naturen

karinswanstrom@hotmail.com